Sunday, March 5, 2017

Οι Αρχοντοχωριάτες και ο Γκαβόγιαννος- Δελφοί Φεβρουάριος 2017 (Μέρος Ι)










Πέρασε ένας ολάκερος χρόνος και να, οι Αρχοντοχωριάτες και ο Γκαβόγιαννος, πιστοί πλέον στο ραντεβού τους, βρίσκονται στο γνωστό σημείο εκκίνησης….
Άψογη προετοιμασία , περισσότερες συμμέτοχες από ντόπιους  και λιγότερη βροχή σε σχέση με την περσυνή πρώτη φορά, ….αλλά ποιος νοιάζεται για αυτήν

Το δρώμενο ξεκινά, ακολουθώντας την γνωστή πορεία του « επιταφίου » με την Μαριγώ και τον Γκαβόγιαννο σε τρελά κέφια, ξεσηκώνοντας  τον κόσμο με τα σκέρτσα τους και τις τσαχπινιές τους, πολλοί δε από αυτούς ενσωματώνονται στην διαδρομή. Με όλα αυτά πως ήταν δυνατόν να έλειπαν και τα selfies με τους πρωταγωνιστές….

Στο τέλος, το ραντεβού στη φωτά, η υπόσχεση του Γκαβόγιαννου να ξεθάψει τον τέταρτο πάσσαλο, οι χοροί με την συνοδεία των μουσικών και τα ζεστά ποτά κλείνουν αυτό το δρώμενο με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα έχει  περισσότερες συμμετοχές και επιτέλους χωρίς βροχή μιας και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας των Δελφών

Ένα μεγάλο Μπράβο μαζί με πολλά Ευχαριστώ, στον εμπνευστή του, Γιάννη Χριστόπουλο  σε όλους όσους εργάστηκαν και μόχθησαν για την καθιέρωση του, στους χορηγούς, στους τοπικούς πολιτιστικούς Συλλόγους και την  Δ.Ε. Δελφών.

Σας περιμένουμε  την Κυριακή των Αποκριών του 2018 για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Δελφοί, 26 Φεβρουαρίου 2017

ΥΣ Η προσπάθεια φωτογραφικής αποτύπωσης του δρώμενου αναρτάται στο Blog σε 3 ξεχωριστές ενότητες , Προετοιμασία, διαδρομή και χοροί γύρω από τη φωτιά.





































No comments:

Post a Comment