Tuesday, April 23, 2013

tatphotography.blogspot.com : Ένας χρόνος ζωής !!!


Σήμερα έκλεισε ακριβώς ένας (1)  χρόνος από την πρώτη ανάρτηση αυτού του Blog.  (http://tatphotography.blogspot.gr/2012/04/blog-post.html)

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 11.600 Page views, κάτι που ειλικρινά, όσο αισιόδοξος και να ήμουν, δεν το περίμενα και αυτό χάρη σε εσάς ! τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ  και ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ « διαδυκτιακούς φίλους»  από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο που με τιμήσατε  με την επίσκεψη σας.

Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους σας, να είστε όλοι πάντα καλά, ευτυχισμένοι και δημιουργικοί και εγώ για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσω με το ίδιο και ακόμα περισσότερο μεράκι να σας ταξιδεύω με χρώματα και λέξεις.

Καλά ταξίδια 
Θάνος
Ακολουθούν  Οι πέντε (5) ποιο δημοφιλείς καταχωρήσεις, έως σήμερα

  #1  Ακολουθώντας το Μπλε





#2   Μη με ξυπνήσεις στις έξι (του Μάη) ...
http://tatphotography.blogspot.gr/2012/05/blog-post_02.html

Ένα Κείμενο & φωτογραφία της  Μαρίας Κανελλάκη



#3  Ένα φυσικό σκηνικό..
http://tatphotography.blogspot.gr/2012/05/blog-post_07.html


#4 Αν μείνουνε τα πράγματα όπως είναι  (Στίχοι Μπέρτολτ Μπρεχτ)
http://tatphotography.blogspot.gr/2012/11/blog-post_24.html



#5 Μη με φωνάζεις ξένο......... (Στίχοι άγνωστου ποιητή)
http://tatphotography.blogspot.gr/2013/03/blog-post_30.html




2 comments:

  1. Χρόνια πολλά λοιπόν! Να συνεχίζεις να μας ταξιδεύεις, ειδικά εμάς τους ξενιτεμένους. Την καλημέρα μου από την βροχερή Μελβούρνη :)



    ΥΓ Την φωτογραφία την άνοιξα, άργησα να διαβάσω το e-mail σου. Την ήθελα σε μεγάλο καμβά (50Χ70, το λιγότερο), αλλά είχαν σε πιο μικρές διαστάσεις. Μου ζήτησαν πάνω από 200ευρώ για καμβά αρκετά μικρότερο και ψάχνω εδώ και καιρό να την εκτυπώσω αλλού, στην διάσταση που θέλω. Φαρμακείο οι τιμές!

    ReplyDelete
  2. Συγχαρητήρια! Η επτιυχία σου για μένα οφείλεαι στην ανυπόκριτη και αντικειμενική αναζήτηση του σπουδαίου μέσα στο ασήμαντο, του αυθεντικού μέσα στη φαινομενικότητα, του ωραίου μέσα στο αποδομημένο ή ίσως με δυο λόγια: του οράματος μέσα στο ρεαλισμό. Αυτό πιστεύω ότι είναι το νήμα που οδηγεί τους επισκέπτες στη σελίδα αυτή. Οι πολλές διαδρομές με οδηγό "τα χρώματα και τις λέξεις" συγκλίνουν σε μια λυτωρτική πορεία προς τη διάνοιξη του ορίζοντα και την επιστροφή συνάμα στον εαυτό.
    'Αντε, να' σαι καλά και να συνεχίσεις την αέναη αποστολή σου ως ανταποκριτής μας στα μέρη εκείνα που πηγαίνεις.

    ReplyDelete